Du trenger:
- 2 eggeplommer
- 2 dl soyaolje eller annen nøytral olje
- 2 ts dijonsennep
- 2 klyper salt
- 2 dråper sitron
- 3 ss sylteagurk
- 2 ss rødløk
Slik gjør du:
Ha eggeplommer, sennep, eddik og salt i en høy, smal beholder som passer til stavmikseren din. For å få et godt resultat er det viktig at alle ingrediensene holder romtemperatur.
Bruk en stavmikser med knivblader. Sett stavmikseren ned i beholderen og hell forsiktig på soyaolje. Kjør stavmikseren på middels til lav hastighet.
Når blandingen begynner å tykne, løfter du veldig sakte og gradvis stavmikseren oppover. Kjør blandingen i ca. 1 minutt til du har en tykk, kremet majones.
Finhakk sylteagurk, rødløk og vend dette inn i majonesen. Vips; så har du en nydelig hjemmelaget remulade!
«Hjemmelaget remulade – enklere enn du tror!»
