Vurdering

4.3
(11)

Smuldrepai med epler og bringebær

Smuldrepai er en enkel og god dessert. Paien kan varieres med ulike typer bær og frukt.

Du trenger:

  • 100 g hvetemel
  • 100 g havregryn
  • 40 g mandler
  • 120 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 klype salt
  • 100 g bringebær (friske eller fryste)
  • 300 g epler

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene, bortsett fra frukt  og bær, i en foodprosessor og kjør det til det ser ut som brødsmuler. Hvis du ønsker litt ekstra smak kan du tilsette 1/2 ts kanel eller en 1 ts vaniljesukker.

Kutt eplene opp i små biter (1,5 cm x 1,5 cm) ha eplene og bringebærene i bunnen av en ildfast form. Kan også fordeles på 4-6 porsjonsformer.

Fordel smuldredeigen over frukten.

Stek på 200 grader i ca. en halv time. Server med is eller pisket krem.

«Enkel og frisk dessert!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.3 / 5. Antall stemmer: 11

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter