Vurdering

3.8
(11)

Syltet rødløk

Syltet rødløk har et stort bruksområde. Prøv det i salater, på hamburger eller i sandwicher. Smaker fantastisk, er enkelt å lage og har lang holdbarhet.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 5 rødløk
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl blank eddik 7%

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Skjær rødløken i tynne ringer.

Kok opp vann, sukker og eddik. Kok til sukkeret har løst seg opp. Ha i rødløken og kok den 1 minutt.

Ta løken opp med en hullsleiv og legg den i et glass eller boks med lokk. Hell over litt av veska og avkjøl.

Kan lagres i kjøleskap i minst to uker.

«Så enkelt og så godt!»
[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 3.8 / 5. Antall stemmer: 11

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter