Vurdering

3.4
(16)

Potet- og sellerirotmos

Hjemmelaget potetmos er godt, og med litt sellerirot oppi blir den ekstra smakfull. Denne mosen passer til det meste. Jeg bruker den både til kjøtt og fisk.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 400 g poteter
  • 400 g sellerirot
  • 2 hvitløkfedd
  • 1,5 dl fløte
  • 2 ss smør
  • salt etter smak

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Skrell poteter og sellerirot. Kutt de i terninger og kok de møre sammen med hvitløkfeddene.

Smelt smøret i en gryte og ha i fløten. Gi det et kjapt oppkok.

Mos poteter, sellerirot og hvitløksfedd godt og tilsett fløteblandingen. Smak til med salt. Ønsker du en magrere mos, så kan du bytte ut fløten med helmelk.

Fløte og smør gjør mosen ekstra god!

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 3.4 / 5. Antall stemmer: 16

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter