[one-third-first]
Du trenger:
- 500 g svinekjøtt av bog eller nakke (eventuelt 500 g ferdig pulled pork)
- tortillas
Salsa:
- 1 løk
- 3 tomater
- 1 chili eller så sterk som du orker
- 1 neve koriander
- saften fra 2 lime
- olje
Marinade:
- 2 ss honning
- 2 ss nøytral olje
- 2 ts røkt paprika
- 2 ss worcestersaus
- ½ ts salt.
Avocadokrem:
- 2 avokado
- 1 fedd hvitløk
- saften fra en halv sitron
- 2 ss majones
- 1 ss olje
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Bland sammen ingrediensene til marinaden i en liten bolle. Gni kjøttet inn med marinaden
og stek kjøttet på 90 grader i 12 timer. Eventuelt kan du kjøpe ferdig pulled pork i butikken og varme dette opp etter fremgangsmåte på pakken.
Lag avocadokremen ved å ha alle ingrediensene i en bolle og mose dem fint med en stavmikser.
Lag salsa ved å finhakke løk, tomater, chili og koriander og ha det i en bolle. Ha over limesaft og olje, og bland det sammen.
Varm lefsene. Ha kjøtt, salsa og avokadokrem i lefsene. Rull lefsene sammen og server.
«Det tar litt tid å lage pulled pork – men det er verdt innsatsen!»
[/two-thirds]