Vurdering

4.7
(7)

Stekt ris

Har du rester av kokt ris i kjøleskapet, så er dette en super rett. Dersom du ikke har rester å bruke, så kan du godt koste på deg å koke ny. Dette er uansett en enkel og god middagsrett.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 6 ss olivenolje
  • 5 hvitløkfedd
  • 1 løk
  • 400 g kyllingfilet
  • 4 egg
  • 100 g gulrot
  • 4 ss mais
  • 4 ss østerssaus
  • 3 ts soyasaus
  • 1 ts sukker
  • 5 dl kokt ris (ca. 2 dl tørket ris)

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Finhakk løk og hvitløk. Ha olivenolje i en panne og stek løken blank. Skjær kyllingen i tynne biter og stek sammen med løken.

Kutt gulroten i små biter og putt bitene i panna. Slå over 4 rå egg og rør de godt ut mens det steker. Ha i østerssaus, soyasaus og sukker, og rør det godt inn. Ha den kokte risen i panna og rør alt godt sammen.

Stek i 5 minutter og server med soyasaus eller søt chilisaus.

«Stekt ris med kylling, egg og grønnsaker smaker fantastisk godt!«

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.7 / 5. Antall stemmer: 7

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter