[one-third-first]
Du trenger:
- 500 kyllingfilet
- 2 stilker selleri
- 1 løk
- 1 gulrot
- 3 fedd hvitløk
- 2 ss smør
- 1 ts sennep
- 1 kvast rosmarin
- 150 g bacon
- 3 dl fløte
- 6 dl kyllingkraft
- 500 g kylling
- 1 ts pepper
- salt etter smak
- persille
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Brun kyllingfiletene i stekepanne. Ha de i en gryte med vann og kok minst en time. Ta filetene opp av vannet, riv kjøttet i biter og legg det til side.
Kutt gulrot, løk, hvitløk og selleri i millimeter små biter. Ha grønnsakene i en gryte sammen med smør og stek i ca 6. minutter på svak varme. Kutt bacon i biter og stek dette med i noen minutter. Hakk opp rosmarinen og ha det i gryta. Ha over kyllingkraft, fløte, sennep og kyllingkjøttet. Kok 5 minutter.
Smak til med salt og pepper. Pynt med hakket persille.
«Smaksrik kyllingsuppe!»
[/two-thirds]