Vurdering

4
(6)

Grønnkålchips med chili

Grønnkålchips med chili er kjempegodt og supersunt!

[one-third-first]

Du trenger:
  • 200 g grønnkål
  • 2-3 ss olivenolje
  • 1 ts chilikrydder
  • salt etter smak

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Rens grønnkålen for stilker, og riv den i grove biter. Fordel grønnkålen på en stekeplate med bakepapir. Ha over olivenolje og masser den inn i kålen. Stek på 180 grader midt i ovnen i ca. 12 minutter.

Dryss chilikrydder og salt over den stekte grønnkålen. Server som snacks. Kan oppbevares i  tette glass.

«Sunn og supergod snacks!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 6

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter