Vurdering

4.1
(9)

Vegetargryte med økologisk Middagsost og bønner

Du trenger:

  • 2 ss olje
  • 1 løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 gulrøtter
  • 1 paprika
  • 1 chili
  • 1 ss koriander
  • 2 ss spisskummen
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ss sukker
  • 1 dl vann
  • 2 bokser knuste tomater
  • 2 ss tomatpure
  • salt og pepper etter smak
  • 250 g kokte kikerter
  • 400 g kokte kidney bønner
  • 400 g middagsost

Betalt samarbeid med Rørosmeieriet

Slik gjør du:

Finhakk løk, hvitløk og chili. Kutt paprika og gulrøtter i biter. Ha oljen i en gryte og fres grønnsakene myke i ca 5. minutter. Ha i krydder, sukker og rør dette godt inn.
 
Tilsett tomatene, tomatpureen og vannet. Smak til med salt og pepper. Kok dette i ca ti minutt.
 
Ha de kokte bønnene i gryta. Del osten i små biter og rør inn osten tilslutt. Server med ris, nachos eller poteter. Ha gjerne litt økologisk rømme fra Rørosmeieriet inntil.

«Smaksrik vegetargryte med Middagsost!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.1 / 5. Antall stemmer: 9

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter