Vurdering

4.6
(12)

Vaniljeiskrem med kokosmakroner og krydret appelsinsaus

Du trenger:

  • 6 kokosmakroner
  • 2 appelsiner
  • 50 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 1 stjerneanis
  • 1 ts maizena
  • 2 ss vann
  • 1 boks vaniljeis

Slik gjør du:

Kok opp sukker og saften fra to appelsiner i en kjele. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha vaniljefrøene og stjerneanisen i sausen. Kok i 5 minutter. Rør 1 ts maizena ut i 2 ss vann og ha det i sausen. Rør godt og kok til ønsket konsistens. 

Ta ut Inspira Vaniljeis av frysen og la den stå i romtemperatur i ca. 20 minutter til den er myk. 

Ha to iskuler i hver dessertskål. Smuldre over kokosmakroner og ha over sausen til slutt. Serveres umiddelbart.

«Nydelig iskremdessert med kokosmakroner og frisk appelsinsaus!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.6 / 5. Antall stemmer: 12

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter