Vurdering

4.4
(7)

Torsk med italiensk vri

Du trenger:

  • 600 g torskefilet
  • 80 g brødsmuler
  • 80 g parmesan
  • 4 ss olje
  • 15 g persille
  • 80 g smør
  • 4 fedd hvitløk
  • 1/2 sitron
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Del torskefiletene opp i passelige porsjonstykker. Legg stykkene i en ildfast form. Smuldr opp brødet i smuler, riv parmesan, finhakk persille og bland det sammen med salt , pepper og olje. 

Fordel blandingen oppå fiskestykkene. Stek i ovnen i 12 minutter på 200 grader. 

Imens fiskens steker, så smelter du smøret på lav varme. La det bli litt brunt, og ha i hvitløk, persille og sitronsaft Ta smøret av platen. 

Server fisken med hvitløk- og sitronsmøret og kokte poteter.

«Supergod torskemiddag!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.4 / 5. Antall stemmer: 7

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter