Vurdering

4.5
(35)

Brun lapskaus

Du trenger:

  • 800 g storfekjøtt eller viltkjøtt
  • 2 ss smør
  • 2 ss mel
  • 5 gulrøtter
  • 1/4 kålrot
  • 1 kg poteter
  • 1 purre
  • 1 l kraft eller vann
  • 1 ts pepper
  • 1 ts salt

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i terninger vend det i melet og brun det godt med smøret i en gryte. Stek kjøttet i flere omganger så det blir godt brunet og ikke kokt. 

Ha over kraften og la det koke under lokk i ca.en time. 

Kutt gulrot, kålrot, poteter og purre, og la det koke med kjøttet en time til. Smak til med salt og pepper. 

«Brun lapskaus er ein god klassiker!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.5 / 5. Antall stemmer: 35

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter