Du trenger:
- kyllingbryst
- salt
- pepper
- 50 g mel
- 2 ss olivenolje
- 2 ss smør
- 3 hvitløksfedd
- 2 dl kraft
- 3 dl fløte
- 50 g parmesan
- 1 ss chiliflak
- 40 g soltørkede tomater
- 10 blad basilikum
Slik gjør du:
Skjær kyllingbrystet i ca. 2 cm tykke skiver. Ha salt og pepper på kyllingskivene og vend de i mel.
Stek kyllingskivene med smør og olivenolje i en stekepanne på høy varme. Ta de ut og legg de på en tallerken.
Ha i finhakka hvitløk i panna og stek noen sekunder. Tilsett kraft og kok i ti minutter. Tilsett fløt, raspa parmesan og chilikrydder, og kok opp. Kutt soltørkede tomater i små biter og ha de i sausen sammen med basilikum. Legg kyllingskivene tilbake i sausen og varm opp.
Server med poteter eller pasta.
«Rask og smakfull middag!»
