Vurdering

4.6
(16)

Sitronfromasj

Du trenger:

  • 2 gelatinplater
  • 3 ss vann
  • 3 eggeplommer
  • 80 g melis
  • 1,5 dl kremfløte
  • saft av 1 sitron
  • 3 eggehviter
  • jordbær og sitronskiver til pynt

 

 

Slik gjør du:

La gelatinplatene ligge i kaldt vann i minst 5 minutter. Klem vannet av platene og ha de i en liten kjele sammen med 3 ss vann. Varm forsiktig opp til gelatinen blir flytende.

Pisk fløten til krem og pisk eggeplommene og halvparten av melisen til eggedosis.  

Bland sitronsaften i eggedosisen og visp inn gelatinen. Vend så inn den piska kremen.

Pisk eggehvitene stive med resten av melisen, og vend det inn i sitronkremen.

Hell over i små former og avkjøl. Pynt med jordbær og sitronskiver.

 «Frisk dessert!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.6 / 5. Antall stemmer: 16

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter