Vurdering

4.4
(37)

Dronning Maud dessert

Du trenger:

  • 150 g mørk sjokolade
  • 5 gelatinplater
  • 5 ss sukker
  • 5 eggeplommer
  • 5 dl kremfløte

Slik gjør du:

Riv sjokoladen med et rivjern. Legg gelatinplatene i kaldt vann og la de ligge i minst 5 minutter. Pisk sukker og eggeplommer til luftig eggedosis. Pisk fløten stiv, men litt løs.
 
Ta gelatinplatene ut av vannet og over i en liten kjele. Smelt på lav varme til de blir flytende. Vend gelatinen inn i eggedosisen og vend så eggedosisen inn i kremen.
 
Ha fromasj og sjokolade lagvis i små porsjonsglass eller en stor bolle. Start med fromasj og avslutt med sjokolade. Pynt gjerne med friske bær.
«Fantastisk god dessert.!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.4 / 5. Antall stemmer: 37

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter