Du trenger:
- 600 g svinekam eller nakkekoteletter
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 2 ts chiliflak ( event. chilikrydder)
- 4 ss olivenolje
- 10 hvitløkfedd
- 1 boks hermetiske tomater
- 2 dl rød vin
Slik gjør du:
Varm ovnen til 170 grader. Gni kjøttet inn med salt , pepper og chilliflak. Ha olivenolje i en panne og brun kjøttet godt på alle sider.
Grovhakk 5 hvitløkfedd. Den andre 5 hvitløksfeddene skal i panna som hele fedd. Stek hvitløken med kjøttet det siste minuttet, men pass så hvitløken ikke blir brent.
Ha kjøtt og hvitløk i en ildfast form eller gryte. Hell over tomater og rødvin. Dekk til med folie eller lokk og la den steke i stekeovnen i 2-3 timer.
Ta ut gryta og riv kjøttet fra beina. Server med poteter eller pasta.
«Enkel og spicy middag!»
