Vurdering

4.7
(3)

Svinekjøtt i sterk saus

Du trenger:

  • 600 g svinekam eller nakkekoteletter
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ts chiliflak ( event. chilikrydder)
  • 4 ss olivenolje
  • 10 hvitløkfedd
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 dl rød vin

Slik gjør du:

Varm ovnen til 170 grader. Gni kjøttet inn med salt , pepper og chilliflak. Ha olivenolje i en panne og brun kjøttet godt på alle sider.

Grovhakk 5 hvitløkfedd. Den andre 5 hvitløksfeddene skal i panna som hele fedd. Stek hvitløken med kjøttet det siste minuttet, men pass så hvitløken ikke blir brent. 

Ha kjøtt og hvitløk i en ildfast form eller gryte. Hell over tomater og rødvin. Dekk til med folie eller lokk og la den steke i stekeovnen i 2-3 timer. 

Ta ut gryta og riv kjøttet fra beina. Server med poteter eller pasta.

«Enkel og spicy middag!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.7 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter