Vurdering

5
(2)

Biff Bulgogi

Du trenger:

  • 350 g entrecote
  • 1/2 løk 
Marinade:
  • 1/2 løk
  • 1 dl ss soyasaus
  • 2 ss finhakka ingefær
  • 3 hvitløksfedd
  • 4 ss sesamolje
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss honning
  • 1 ts pepper
Tilbehør:
  • salat
  • 2 ss sesamfrø
  • 100 g agurk
  • 1 gulrot
  • 1 rødløk
  • ris

Slik gjør du:

Kutt kjøttet i tynne strimler. 
 
Lag marinaden. Kutt opp løk, ingefær og hvitløk. Bland inn soyasaus , sesamolje, honning, pepper og brunt sukker. Ha det i en blender eller mos det med en stavmikser. Ha det over kjøttet og mariner det over natten.
 
Kutt løken i tynne strimler og stek den sammen med biff og marinade. Stek til løken er karamellisert og kjøttet godt stekt. 
 
Kutt gulrot og rødløk i tynne staver, og agurk i små terninger. Server i et hjertesalat-blad, ha over grønnsakene og server med ris inntil.

 

«Eksotisk og godt!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 5 / 5. Antall stemmer: 2

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter