Du trenger:
- 350 g entrecote
- 1/2 løk
Marinade:
- 1/2 løk
- 1 dl ss soyasaus
- 2 ss finhakka ingefær
- 3 hvitløksfedd
- 4 ss sesamolje
- 1 ss brunt sukker
- 1 ss honning
- 1 ts pepper
Tilbehør:
- salat
- 2 ss sesamfrø
- 100 g agurk
- 1 gulrot
- 1 rødløk
- ris
Slik gjør du:
Kutt kjøttet i tynne strimler.
Lag marinaden. Kutt opp løk, ingefær og hvitløk. Bland inn soyasaus , sesamolje, honning, pepper og brunt sukker. Ha det i en blender eller mos det med en stavmikser. Ha det over kjøttet og mariner det over natten.
Kutt løken i tynne strimler og stek den sammen med biff og marinade. Stek til løken er karamellisert og kjøttet godt stekt.
Kutt gulrot og rødløk i tynne staver, og agurk i små terninger. Server i et hjertesalat-blad, ha over grønnsakene og server med ris inntil.
«Eksotisk og godt!»
