Du trenger:
- 4 store poteter
- 3 ss olje
- 1 ts salt
Fyll:
- 100 g revet ost
- 100 g bacon
- 4 ss smør
- 4 ss mais
- hakket gressløk
- rømme
Slik gjør du:
Vask og tørk potetene godt. Stikk med en gaffel på oversiden og undersiden av potetene, og gni de inn med olje og salt. Legg potetene i en ildfast form og bak de på 220 grader i ca. 1 time i stekeovnen.
Stek bacon, riv osten og finhakk gressløken.
Når potetene er ferdig bakt skjærer du et dypt snitt på langs. Trykk på siden av potetene så de åpner seg. Bruk en gaffel og rør litt i potetene så potetmassen løsner.
Ha i en smørklatt og fyll med bacon og ost. Pynt med mais og gressløk. Det smaker godt med litt rømme på toppen.
«Lettvint middag!»
