Du trenger:
Lys bunn:
- 350 g smør
- 150 g sukker
- 400 g hvetemel
- 1 ts salt
Brownie:
- 250 g smør
- 100 g mørk kokesjokolade
- 250 g brunt sukker
- 50 g kakaopulver
- 3 store egg
- 180 g hvetemel
Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader. Rør sammen romtemperert smør og sukker med en elektrisk mikser. Rør inn melet.
Trykk deigen ut i en form på ca. 25×30 og prikk den med en gaffel. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Smelt smøret og grovhakk sjokoladen.Ta smøret av platen og ha sjokoladen i smøret. Rør til sjokoladen har smeltet og blandet seg med smøret. Visp inn sukker, kakaopulver og egg. Rør inn mel og salt.
Hell røren over den stekte lyse bunnen og stek videre i ca. 25 minutter.
«Herlig kake!»
