[one-third-first]
Du trenger:
- 170 g smør
- 80 g sukker
- 100 g brunt sukker
- 5 ss honning
- 1 egg
- 1 ts bakepulver
- 100 g Non Stop
- 250 g havremel
- 3 ss potetmel
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Ha sukker, honning og romtemperert smør i en bolle og visp det luftig. Tilsett egg, og ha i litt og litt mel under omrøring. Rør godt sammen. Ha deigen ut av bollen og rull den til en pølse. Dersom deigen er klissete så kan du bruke litt mel på bordet.
Del deigen opp i 20 like store biter og rull dem til kuler. Legg deigkulene på en stekeplate med bakepapir, og trykk de forsiktig på toppen. Deigen vil renne ut under steking så du trenger ikke klemme kulene flate.
Stek i på 160 grader i varmluftsovn i 12-15 minutter.
Dersom du velger glutenfrit havremel, så kan denne oppskriften lages glutenfritt.
«Nydelige cookies!»
[/two-thirds]