Vurdering

3.9
(20)

Enkelt surdeigsbrød

Du trenger:

  • 150 g surdeig
  • 50 g gresskarkjerner
  • 50 g solsikkekjerner
  • 100 g sammalt hvete
  • 50 g havregryn
  • 50 g grov sammalt rugmel
  • 30 g mørk sirup
  • 10 g salt
  • 350 g vann

 

 

Slik gjør du:

Varm vannet til 24 grader. Bland alle ingrediensene i en bolle og rør det sammen. La det heve i  6-10 timer under plast.

Ha deigen i en form med bakepapir og etterhev ca. 1 time  under et klede eller plast.

Stek på 225 grader i ca. 40 minutter.

«Saftig surdeigsbrød!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 3.9 / 5. Antall stemmer: 20

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter