Vurdering

4.1
(116)

Frøbrød

Du trenger:

  • 350 g siktet speltmel
  • 120 g sammalt speltmel
  • 50 g solsikkekjerner
  • 50 g gresskarkjerner
  • 50 g linfrø
  • 30 g lettkokte havregryn
  • 1 ts salt
  • 1/2 pakke tørrgjær 
  • 5 dl vann

 

 

Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en bolle. Varm vannet til 37 grader, ha det i det tørre og rør til en klissete deig. La deigen heve i ca. 30 minutter med et klede over.

Hell deigen over i en godt smurt form eller eller i en form kledd med bakepapir. La brødet heve ca. 45 minutter i brødformen under et klede.

Stek brødet i ca. 1 time på 200 grader.

«Kjapt og godt grovbrød!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.1 / 5. Antall stemmer: 116

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter