Vurdering

4.7
(3)

Fylt squash

Fylt squash er enkelt og godt. Passer fint som forrett eller en lett lunsj.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 2 squash
  • 20 g loff
  • 100 g cottage cheese
  • 3 hvitløkfedd
  • 50 g parmesan
  • 1 eggeplomme
  • 30 g spekeskinke
  • salt og pepper

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Kok squashen i 5 minutter, og del den i to.

Skrap ut innmaten, og hakk innmaten opp. Finhakk hvitløken, riv parmesanen med en rasp , smuldre opp loffen i smuler og skjær spekeskinka opp i små biter. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Rør godt sammen og smak til med salt og pepper.

Legg squashen i en ildfast form og ha i fyllet. Stek på 190 grader i ca. 35 minutter.

Retten kan serveres både varm og kald.

Fylt squash er smakfullt og godt. Fyll den med det du liker!

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.7 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter