[one-third-first]
Du trenger:
- 2 squash
- 20 g loff
- 100 g cottage cheese
- 3 hvitløkfedd
- 50 g parmesan
- 1 eggeplomme
- 30 g spekeskinke
- salt og pepper
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Kok squashen i 5 minutter, og del den i to.
Skrap ut innmaten, og hakk innmaten opp. Finhakk hvitløken, riv parmesanen med en rasp , smuldre opp loffen i smuler og skjær spekeskinka opp i små biter. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Rør godt sammen og smak til med salt og pepper.
Legg squashen i en ildfast form og ha i fyllet. Stek på 190 grader i ca. 35 minutter.
Retten kan serveres både varm og kald.
Fylt squash er smakfullt og godt. Fyll den med det du liker!
[/two-thirds]