Vurdering

3.7
(22)

Gluten- og laktosefri sjokoladekake

Du trenger:

  • 150 g laktosefritt smør
  • 3 ss bakekakao
  • 3 dl vann
  • 2 egg
  • 170 g lyst glutenfritt mel
  • 1 ts natron
  • 2 dl laktosefri creme fraiche
Glasur:
  • 50 g laktosefritt smør
  • 3 ss laktosefri melk
  • 4 ss bakekakao
  • 120 g melis

Slik gjør du:

Smelt smør og tilsett bakekakao, vann og egg. Rør godt sammen.

Ha i resten av ingrediensene, og rør til en klumpfri røre. Smør en rund springform på 24 cm. Ha gjerne bakepapir i bunnen. Hell røren oppi springformen.

Stek kaken på 160 grader i ca. 30-40 minutter. Avkjøl kaken på rist. 

Lag glasur: Smelt smøret i en gryte og rør inn resten av ingrediensene. Ha glasuren over den avkjølte kaken. 

«Herlig sjokoladekake!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 3.7 / 5. Antall stemmer: 22

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter