Du trenger:
- 150 g laktosefritt smør
- 3 ss bakekakao
- 3 dl vann
- 2 egg
- 170 g lyst glutenfritt mel
- 1 ts natron
- 2 dl laktosefri creme fraiche
Glasur:
- 50 g laktosefritt smør
- 3 ss laktosefri melk
- 4 ss bakekakao
- 120 g melis
Slik gjør du:
Smelt smør og tilsett bakekakao, vann og egg. Rør godt sammen.
Ha i resten av ingrediensene, og rør til en klumpfri røre. Smør en rund springform på 24 cm. Ha gjerne bakepapir i bunnen. Hell røren oppi springformen.
Stek kaken på 160 grader i ca. 30-40 minutter. Avkjøl kaken på rist.
Lag glasur: Smelt smøret i en gryte og rør inn resten av ingrediensene. Ha glasuren over den avkjølte kaken.
«Herlig sjokoladekake!»
