Du trenger:
- 50 g linfrø
- 50 g sesamfrø
- 70 g solsikkekjerner
- 100 g glutenfrie lettkokte havregryn
- 1/2 ts salt
- 3 dl kokende vann
- 2 ss olivenolje
Slik gjør du:
Bland alt det tørre i en bolle og hell over kokende vann. Rør det godt sammen.
Ha i olivenolje og rør det godt inn. La deigen svelle ca. 3 minutter.
Legg bakepapir på en stekeplate og fordel deigen utover. Smør deigen utover med en slikkepott som du dypper i vann. Deigen skal dekke hele platen.
Stek midt i ovnen på 150 g varmluft i 45 minutter. Ta knekkebrødet ut og del det opp i ønskede størrelser mens det fortsatt er varmt.
Dersom du vil knekkebrøda ekstra sprø kan du kan legge de tilbake i ovnen og tørke de på ettervarmen.
Oppskriften gir 16-20 knekkebrød.
«Supergode glutenfrie knekkebrød!»
