[one-third-first]
Du trenger:
- 4 egg
- 8 ss sukker
- 1,5 dl hvetemel
- 0,5 dl sammalt fint hvetemel
- ¼ ts bakepulver
- 2,5 dl rørte tyttebær
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 190 grader.
Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt inn mel og bakepulver, og rør forsiktig.
Dekk en langpanne på ca. 30×40 cm med bakepapir. Smør deigen jevnt utover med slikkepotten, og stek midt i ovnen i 10–12 minutter.
Legg et matpapir på bordet, strø på et jevnt lag med sukker, og velt den ferdig stekte kaka over. Smør rørte tyttebær i et jevnt lag utover kaka, og rull den fort, men forsiktig, sammen. Dersom rullekaka ikke skal spises med en gang, pakkes den godt inn i matpapir.
«Rullekake med rørte tyttebær er fantastisk godt!»
[/two-thirds]