Vurdering

4
(1)

Grov rullekake med rørte tyttebær

God og grov rullekaka som kan serveres som dessert eller til kaffen, gjerne med litt pisket krem til.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 4 egg
  • 8 ss sukker
  • 1,5 dl hvetemel
  • 0,5 dl sammalt fint hvetemel
  • ¼ ts bakepulver
  • 2,5 dl rørte tyttebær

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 190 grader.

Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt inn mel og bakepulver, og rør forsiktig.

Dekk en langpanne på ca. 30×40 cm med bakepapir. Smør deigen jevnt utover med slikkepotten, og stek midt i ovnen i 10–12 minutter.

Legg et matpapir på bordet, strø på et jevnt lag med sukker, og velt den ferdig stekte kaka over. Smør rørte tyttebær i et jevnt lag utover kaka, og rull den fort, men forsiktig, sammen. Dersom rullekaka ikke skal spises med en gang, pakkes den godt inn i matpapir.

«Rullekake med rørte tyttebær er fantastisk godt!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter