Vurdering

4.4
(39)

Glutenfrie havrekjeks

Du trenger:

  • 80 g melkefritt smør
  • 70 g g brunt sukker
  • 80 g hvitt sukker
  • 1 egg
  • 80 g glutenfrie lettkokte havregryn
  • 75 g lys glutenfri melblanding
  • 2 klyper salt
  • 1 ts bakepulver
  • 125 g kokesjokolade

Slik gjør du:

Rør sukker og romtemperert smør luftig. Ha i egget og rør det godt inn. Tilsett så det tørre. Grovhakk sjokoladen og vend den inn til slutt. Ha deigen i kjøleskapet i ca. 15 minutter. 

Ta en spiseskje med deig og legg på en stekeplate med bakepapir. Trykk de litt flate. Dette blir ca. 25 kjeks. 

Stek på 200 grader i 10-12 minutter. 

«Supergode og sprø havrekjeks!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.4 / 5. Antall stemmer: 39

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter