Du trenger:
- 3 egg
- 100 g sukker
- 1 ts nellik
- 1 ts ingefær
- 1 ts kanel
- 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 100 g honning
Ostekrem:
- 200 g kremost
- 250 g melis
- 120 g smør
Slik gjør du:
Visp egg og sukker hvitt og luftig. Tilsett honning. Tilsett alt det tørre og rør sammen til en glatt røre.
Ha røren i en smurt form på ca. 22 cm. Stek kaken midt i ovnen på på 180 grader i ca 40 minutt.
Lag ostekremen. Pisk romtemperert smør og halvparten av melisen til det er glatt og uten klumper. Tilsett kremost og resten av melisen. Pisk kremen jevn.
Avkjøl kaken helt og ha kremen på kaken. Du kan bruke en kakesprøyte eller fordele kremen utover med en skje.
«Deig honningkake!»
