[one-third-first]
Du trenger:
- 6 egg
- 200 g pillede reker
- 1 liten pose frosne grønnsaker (eller lett kokte etter egen smak)
- 1 pakke lys buljonggelé
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Koke eggene harde. Koketid er ca. 10 minutter.
Mens eggene koker lager du buljonggelé etter framgangsmåten på pakka.
Skiv de hardkokte eggene med en eggedeler.
Ta en sirkelform og legg i reker, skivet egg og avkjølte mørkokte grønnsaker (eller frosne).
Tøm over den varme buljonggelén. La det kjølne og sett formen i kjøleskapet.
Etter et døgn i kjøleskapet er kabareten klar til servering.
Serveres med remulade og hjemmebakt ferskt brød eller loff. Remulade lager du enkelt ved å følge oppskriften på majones og tilsette litt finhakket sylteagurk og rødløk.
«Kabaret, 80-talls slageren. Elsket og hatet – men absolutt verdt en gjensmak! «
[/two-thirds]