Vurdering

4.8
(4)

Kebab i pitabrød

Du trenger:

  • 600 g okse eller lammekjøtt
  • 2 ss paprikapulver
  • 4 ss tomatpure
  • 1 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 3 ss olje til steking
Dressing:
  • 1 boks rømme
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss spisskummin
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts sukker
  • 1 ts oregano
  • 1 klype kanel
  • salt og pepper etter smak
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts koriander
Tilbehør:
  • 10 reddiker
  • 1 sylta rødløk (oppskrift her)
  • 100 g fetaost
  • 1/2 agurk
  • 300 g salat
  • 1/2 grønn paprika
  • 4 pitabrød

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i tynne biter. Bland i tomatpure, paprikapulver, salt og pepper. Sett det i kjøleskapa og la det stå i minst to timer. 

Lag dressing. Finhakk hvitløken. Bland alle ingrediensene i rømmen. La den stå kjølig i minst en time.

Sylt rødløken. Kutt salat og grønnsaker i biter. 

Ha olje i en stekepanne og stek kjøttet med marinaden på høy varme. 

Server, salat, dressing og kjøtt i pitabrød.

«Enkel og supergod kebab!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.8 / 5. Antall stemmer: 4

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter