Vurdering

4
(6)

Kvikk lunsj kake

Du trenger:
  • 4 egg
  • 3 dl sukker
  • 5 ss kakaopulver
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 2 dl helmelk
  • 300 g smør
Glasur:
  • 200 g smør
  • 500 g melis
  • 4 ss kakaopulver
  • 5 ss melk
  • ca. 1/2 dl appelsinjuice
Pynt:
  • 12 Kvikk Lunsj
  • sjokoladeegg 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 175 grader. Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og avkjøl til det er lunkent. Ha melken i smøret. Bland det tørre i en bolle. Vend vekselvis inn melkeblandingen og det tørre inn i eggedosisen. 

Ha røren i en godt smurt springform på 24 cm. Stek kaken i ca. 45 minutter midt i ovnen på 175 grader.

Lag glasur. Ha romtemperert smør i en bolle. Pisk det godt med en mikser og tilsett melis. Bland inn melk og appelsinjuice til glasuren får en passelig konsistens. 

Når kaken er avkjølt deler du den i to. 

Skjær av ca. 2 cm av hver Kvikk Lunsj-stav. Knus avskjæret og bland det i halvparten av glasuren. 

Fordel glasuren med knust Kvikk Lunsj mellom de to lagene. Ha på lokket og smør den andre halvparten av glasuren over hele kaken. 

Kle sidene av kaken med Kvikk Lunsj-staver. Pynt med sjokoladeegg på toppen av kaken. 

 

«Imponer gjestene med Kvikk Lunsj kake!» 

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 6

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter