Du trenger:
- 600 g kyllingbryst
- 120 g sylta gulrot
- 100 g sylta rødløk
- 1/2 agurk
- 1 granateple
- 2 avokado
- 150 g salat
Dressing:
- 5 ss Hellmanns majones
- 2 ss rømme
- 1 ss sitronsaft
- 1/4 ts salt
- 2 hvitløkfedd
Slik gjør du:
Lag syltet rødløk og syltet gulrot . Stek kyllingfiletene i på ganske høy varme. Krydre med salt og pepper, og la filetene hvile ca. 5 minutter før du skjærer de i skiver.
Del granateplet, skrap ut steinene og ha de i en bolle. Kutt avokadoen i biter. Dersom de skal ligge litt før du spiser, så kan du ha over litt sitronsaft slik at den ikke blir brun. Skjær agurken i fine strimler med ostehøvel. Ikke bruk den våte kjernen inni.
Kutt salaten i biter og det bland det sammen med syltet rødløk, syltet gulrot, agurk, granateple og avokado i en salatbolle.
Lag dressing. Finhakk hvitløk og bland det ut i rømme og majones. Smak til med salt og sitronsaft.
Ha salat på tallerkenen. Legg kyllingen på toppen . Ha over dressing og eventuelt litt salt og olivenolje.
«Sunt og godt!»
