Vurdering

4
(25)

Langtidskokt kylling

Dette er en nydelig rett. Den tar litt tid, men kyllingen blir ekstra saftig og god når den kokes lenge. Grønnsaker og sennep gjør gryta rik på smak.
Du trenger:
  • 800 g kyllinglår
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss smør
  • 4 fedd hvitløk
  • 80 g  purre
  • 1 gulrot
  • 1 stilk med stangselleri
  • 3 sjalottløk
  • 3 dl vann
  • 1-2 ss sennep
  • 2,5 dl fløte
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts pepper
Slik gjør du:
Ha olivenolje og smør i en panne. Brun kyllinglårene god på alle sider. Ta de ut av pannen.

Skjær grønnsakene i millimeter små firkanter og purren i tynne ringer. Ha grønnsakene i panna og stek på svak varme.

Legg så kyllinglårene tilbake i panna og hell på 3 dl vann. Ha på et lokk og la det koke i ca. 2 timer, ha så i fløte og sennep. La det koke ytterligere 20 minutter. Smak til med salt og pepper.

Pynt med bladpersille og server med poteter eller pasta.

«Smaksrik kyllinggryte!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 25

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter