Du trenger:
- 800 g kyllinglår
- 1 ss olivenolje
- 1 ss smør
- 4 fedd hvitløk
- 80 g purre
- 1 gulrot
- 1 stilk med stangselleri
- 3 sjalottløk
- 3 dl vann
- 1-2 ss sennep
- 2,5 dl fløte
- 1/2 ts salt
- 1 ts pepper
Slik gjør du:
Ha olivenolje og smør i en panne. Brun kyllinglårene god på alle sider. Ta de ut av pannen.
Skjær grønnsakene i millimeter små firkanter og purren i tynne ringer. Ha grønnsakene i panna og stek på svak varme.
Legg så kyllinglårene tilbake i panna og hell på 3 dl vann. Ha på et lokk og la det koke i ca. 2 timer, ha så i fløte og sennep. La det koke ytterligere 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
Pynt med bladpersille og server med poteter eller pasta.