oppskrift margit dale marinert lam

Vurdering

4
(6)

Marinert lam med tzatziki

Enkel og smakfull turmat. Smaker fantastisk og med litt forberedelse kvelden før, får du et herlig måltid ute i naturen.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 600 g lam fra bog eller lår

Marinade

  • 2 ss tomatpure
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 4 hvitløkfedd
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 7 ss vann

Tzatziki – se oppskrift her

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til marinaden. Kutt lammet i 2 x 3 cm store terninger. Bland det sammen med marinaden og putt det i en pose . La det ligge i kjøleskapet i minst 12 timer.

Legg grillpinnene i vann i ca. 20 minutter, da tar de ikke fyr under grillingen. Tre kjøttbitene på grillspyd og ha de i en pose.

Lag tzatziki. Denne kan du også lage dagen før. Se oppskrift her

Grill lammespyda på bål. Sever sammen med tzatziki, i tortilla eller eplekake.

«Supergod turmat!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 6

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter