Vurdering

4.4
(16)

Fylte egg

Herlig smaksbombe som alle vil elske! Fylte egg som både smaker godt og ser fantastisk ut. Passer supert som snacks, til koldtbord eller som forrett.

[one-third-first]

Du trenger:

Buffalosaus:

  • 3 ss ketsjup
  • 50 g meirismør
  • 1 ss sukker
  • 1 ts eddik
  • 3 ts worshestersaus
  • 1-2  ts cayenepepper (tilpasses etter ønsket styrke)
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts pepper

Djevelegg:

  • 50 g bacon
  • 4 egg
  • 2 ss hellmannsmajones
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 3 ss buffalosaus
  • 1 ts dijonsennep
  • 1/2 ts salt
  • salt etter smak

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Lag først buffalosausen. Bland sammen alle ingrediensene og varm opp på svak varme til smøret smelter. Rør godt sammen og avkjøl. Ha sausen på et glass. Den kan oppbevares lenge i kjøleskapet. Sausen stivner litt i kjøleskapet så den må varmes forsiktig opp før servering.

Lag djeveleggene. Kok eggene ca. 10 minutter. De skal være hardkokte. Avkjøl eggene og ta av skallet. Del de i to og vipp ut plommene.

Del baconet i små biter og sprøstek det i en panne. Legg de sprøstekte baconbitene på et kjøkkenpapir og la det renne av seg.

Ha eggeplommene i en foodprocessor med kniver. Ha i alle de andre ingrediensen og kjør det til en fin masse. Smak til med salt og ha massen i en sprøytepose.

Sprøyt en passelig mengde i hvert egg. Finhakk gressløk. Ha sprøstekt bacon, gressløk og litt av buffalosausen over eggene og server umiddelbart.

«Smaksbombe!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.4 / 5. Antall stemmer: 16

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter