[one-third-first]
Du trenger:
- 320 g dadler
- 220 g smør
- 130 g honning
- 100 g mandler
- 40 g solsikkekjerner
- 30 g gresskarkjerner
- 30 g sesamfrø
- 300 g havregryn
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Ta ut steinene av dadlene og mos dadlene i en foodprocessor. Ha de moste dadlene i en gryte med smør og honning. Varm på svak varme til det smelter og bland det godt sammen. Grovhakk nøttene og ha de i sammen med resten av ingrediensene. Bland alt godt.
Ha bakepapir i en ildfast form på 20 x 30 cm. Fordel massen i formen og trykk den godt ned. Stek i ovnen på 170 grader i 35-40 minutter.
La massen avkjøles i formen og del den opp i passelige biter.
«Nydelig müslibar med honning og dadler»
[/two-thirds]