[one-third-first]
Du trenger:
- 400 g pasta (linguine)
- 400 g laks
- 150 g spinat
- 1 ss smør
- 3 hvitløkfedd
- 3 dl fløte
- 3 ss kapers
- 1 ss sitronsaft
- salt og pepper
- persille
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Kutt fisken i passelige terninger. Ha olivenolje i en panne og stek fiskebitene et par minutt til de såvidt er gjennomstekt. Ta det ut og legg de på en tallerken.
Ha 2 ss smør i panna. Finhakk hvitløk og stek den gylden. Ha i fløten og 1 ss sitronsaft, og kok et par minutt til sausen tykner. Smak til med salt og pepper.
Grovhakk spinat og ha det i sausen sammen med kapers. La det koke ett minutt. Ha i nykokt pasta og bland det godt inn i sausen. Vend inn laksen på slutten. Finhakk persille og dryss på toppen.
«Nydelig laksepasta!»
[/two-thirds]