Vurdering

4.1
(19)

Pasta med scampi

Scampi og fløtesaus er en delikat smakskombinasjon, og chilien gir denne pastaretten litt ekstra smak. Jeg elsker sterk mat og bruker habanerochili. Dersom du ikke er så glad i veldig sterk mat, kan du velge en litt mildere chilitype Scampi og fløtesaus er en delikat smakskombinasjon, og chilien gir denne pastaretten litt ekstra smak. Jeg elsker sterk mat og bruker habanerochili. Dersom du ikke er så glad i veldig sterk mat, kan du velge en litt mildere chilitype

[one-third-first]

Du trenger:

  • 400 g renset scampi
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ts finhakket habanero
  • 3 ss olivenolje
  • 3 dl kremfløte
  • 12 basilikumblader
  • 60 g revet parmesan
  • salt og pepper etter smak
  • 400 g spagetti eller annen båndpast

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gør du:

Rens scampiene og fjern tarmen.

Kok pastaen.

Finhakk hvitløk og habanero. Ha hvitløk, chili, scampi og olivenolje i en panne og stek på ganske god varme et par minutter.

Hell over fløte og smak til med salt og pepper. Skjær basilikumblader i strimler og ha i. La det koke et par minutter til sausen tykner.

Bland sausen med pastaen og server med nyrevet parmesan

«Nydelig kremet pasta med scampi, fløte og chili!»

[/two-thirds]

 

 

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.1 / 5. Antall stemmer: 19

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter