[one-third-first]
Du trenger:
- 400 g renset scampi
- 3 fedd hvitløk
- 1 ts finhakket habanero
- 3 ss olivenolje
- 3 dl kremfløte
- 12 basilikumblader
- 60 g revet parmesan
- salt og pepper etter smak
- 400 g spagetti eller annen båndpast
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gør du:
Rens scampiene og fjern tarmen.
Kok pastaen.
Finhakk hvitløk og habanero. Ha hvitløk, chili, scampi og olivenolje i en panne og stek på ganske god varme et par minutter.
Hell over fløte og smak til med salt og pepper. Skjær basilikumblader i strimler og ha i. La det koke et par minutter til sausen tykner.
Bland sausen med pastaen og server med nyrevet parmesan
«Nydelig kremet pasta med scampi, fløte og chili!»
[/two-thirds]