Vurdering

4.4
(8)

Pinnekjøttsaus på ferie i Italia

Trond Mois spicy pinnekjøttsaus. En enkel, smakfull og kreativ saus som matcher perfekt med det tradisjonelle pinnekjøttet.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 2 sjalottløk
  • 1 chili
  • 2 ss smør
  • 2 dl hvitvin
  • 6 dl fløte
  • 6 dl pinnekjøttkraft
  • 1 ss maisenna
  • 100 gr revet parmesanost
  • 1 neve basilikum

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Kok pinnekjøtt som vanlig, serveres med poteter, kokte grønnsaker og denne nydelige sausen.

Slik lager du sausen:

Fres sjalottløk og chili med smør, tilsett hvitvin og kok inn 2 minutter

Ha i fløte og pinnekjøttkraft. Kok inn i 5 minutter. Jevn med maisenna hvis du ønsker en tykkere saus.

Rør så inn parmesan og hakket basilikum, og vips så har du tidenes pinnekjøttsaus til jul.

«Nydelig saus til pinnekjøtt!»

[/two-thirds]

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.4 / 5. Antall stemmer: 8

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter