[one-third-first]
Du trenger:
- 2 sjalottløk
- 1 chili
- 2 ss smør
- 2 dl hvitvin
- 6 dl fløte
- 6 dl pinnekjøttkraft
- 1 ss maisenna
- 100 gr revet parmesanost
- 1 neve basilikum
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Kok pinnekjøtt som vanlig, serveres med poteter, kokte grønnsaker og denne nydelige sausen.
Slik lager du sausen:
Fres sjalottløk og chili med smør, tilsett hvitvin og kok inn 2 minutter
Ha i fløte og pinnekjøttkraft. Kok inn i 5 minutter. Jevn med maisenna hvis du ønsker en tykkere saus.
Rør så inn parmesan og hakket basilikum, og vips så har du tidenes pinnekjøttsaus til jul.
«Nydelig saus til pinnekjøtt!»
[/two-thirds]