Vurdering

4.4
(9)

Remulade

Du trenger:

  • 2 eggeplommer
  • 2 dl soyaolje eller annen nøytral olje
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 klyper salt
  • 2 dråper sitron
  • 3 ss sylteagurk
  • 2 ss rødløk

Slik gjør du:

Ha eggeplommer, sennep, eddik og salt i en høy, smal beholder som passer til stavmikseren din. For å få et godt resultat er det viktig at alle ingrediensene holder romtemperatur.

Bruk en stavmikser med knivblader. Sett stavmikseren ned i beholderen og hell forsiktig på soyaolje. Kjør stavmikseren på middels til lav hastighet.

Når blandingen begynner å tykne, løfter du veldig sakte og gradvis stavmikseren oppover. Kjør blandingen i ca. 1 minutt til du har en tykk, kremet majones.

Finhakk sylteagurk, rødløk og vend dette inn i majonesen. Vips; så har du en nydelig hjemmelaget remulade!

«Hjemmelaget remulade – enklere enn du tror!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.4 / 5. Antall stemmer: 9

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter