Vurdering

4.6
(8)

Roastbiff

Du trenger:

  • 1kg flat- eller bankebiff
  • 1 ss salt
  • 1 ss pepper

 

 

Slik gjør du:

Bruk kjøttstykket som det er eller bind det opp med en mathyssing for å få en rundere form. Gni kjøttet godt inn med salt og pepper. Ha olje i en stekepanne og stek kjøttet på høy varme slik at det får en stekeskorpe på alle kanter.

Ha kjøttet over i en ildfast form og sett ovnen på 110 grader. Stikk i et steketermometer i kjøttet og sett det i ovnen. Roastbiffen er ferdig når den har en kjernetemperatur på 55 grader. 

Avkjøl roastbiffen helt og skjer så tynne skiver du kan.

Server med brød og eventuelt litt remulade og sylta rødløk.

«Prøv roastbiff av elg eller hjort!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.6 / 5. Antall stemmer: 8

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter