Vurdering

4.3
(90)

Rørt rosinkake i form

Dette er en kake som er enkel å lage og som smaker svært godt. Serveres med godt smør til. Tradisjonelt ble rosinkake brukt til høytider og bryllup.
Du trenger:
  • 3 egg
  • 180 g sukker
  • 125 g smør
  • ¼ l melk
  • 500 g mel
  • 15 g bakepulver
  • 120 g rosiner
Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Halvsmelt smøret, og rør det inn i eggedosisen.

Bland mel og bakepulver, og tilsett det vekselsvis sammen med melken. Rør rosinene inn til slutt.

Hell røra over i 2 godt smurte brødformer på ca 1 liter eller 22 cm.Du kan og bruke en stor brødform på 2 liter. Stekes midt i ovnen i 45 minutter.

«Enkel og god rosinkake!!«

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.3 / 5. Antall stemmer: 90

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter