[one-third-first]
Du trenger:
- 6 ss olivenolje
- 5 hvitløkfedd
- 1 løk
- 400 g kyllingfilet
- 4 egg
- 100 g gulrot
- 4 ss mais
- 4 ss østerssaus
- 3 ts soyasaus
- 1 ts sukker
- 5 dl kokt ris (ca. 2 dl tørket ris)
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Finhakk løk og hvitløk. Ha olivenolje i en panne og stek løken blank. Skjær kyllingen i tynne biter og stek sammen med løken.
Kutt gulroten i små biter og putt bitene i panna. Slå over 4 rå egg og rør de godt ut mens det steker. Ha i østerssaus, soyasaus og sukker, og rør det godt inn. Ha den kokte risen i panna og rør alt godt sammen.
Stek i 5 minutter og server med soyasaus eller søt chilisaus.
«Stekt ris med kylling, egg og grønnsaker smaker fantastisk godt!«
[/two-thirds]