Vurdering

4.3
(22)

Torsk med asiatiske smaker

Du trenger:

  • 800 g torsk
  • 1 chili
  • 6 hvitløkfedd
  • 2 lime
  • 15 g ingefær 
  • 6 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 ss sriracha saus
  • 1 neve koriander
  • 50 g peanøtter

 

 

Slik gjør du:

Legg torsken i en ildfast form. Ha chili, hvitløk, limesaft, soyasaus, sesamolje, olivenolje, sriracha saus, honning i en blender. Mos det helt fint og hell det over fisken.

Stek i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.

Grovhakk peanøtter og koriander. Dryss det over torsken rett før servering.

Server med ris og stekte grønnsaker.

«Herlig og spicy torskerett!» 

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.3 / 5. Antall stemmer: 22

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter