Vurdering

0
(0)

Valnøtt og gulrotkake

Du trenger:

  • 3 egg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl nøytral olje
  • 3 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ss kanel
  • 4,5 dl raspet gulrot
  • 200 g valnøtter
  • 100 g sukker
  • 1 ss smør

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Ha egg og sukker i en bolle og pisk til eggedosis. Ha i olje og sikt inn hvetemel, kanel og bakepulver. Vend inn raspet gulrot. 

Grovhakk valnøttene og ha de i en stekepanne sammen med sukkeret. Varm opp til sukkeret smelter. Vend valnøttene inn i det smeltede sukkeret. Ha i smøret og bladd det inn. 

Ha røren i en godt smurt form  på ca. 22 cm. Sett kaken midt i ovnen og stek ca. 20 minutter. Fordel valnøttene på toppen av kaken og stek videre i ca 25 minutter

Server kaken med ostekrem eller piska fløte.

«Nydelig kake!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter