[one-third-first]
Du trenger:
- 400 g svinekjøtt
- 150 g gulrot
- 2 rødløk
- 200 g brokkoli
- 1 chili
- 2 ss nøytral olje
Saus:
- 1 ss fiskesaus
- 2 ss nøytral olje
- 3 ss øystersaus
- 3 ss soyasaus
- 1 ts riseddik/ hvitvinseddik
- 1 ts honning
- 4 ss vann
- 2 hvitløkfedd
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Lag sausen ved å finhakke hvitløken, og blande sammen med alle ingrediensene.
Skjær svinekjøttet i tynne strimler. Kutt grønnsakene i strimler og chilien i tynne ringer. Del brokkolien i små buketter.
Ha oljen i en wokpanne og stek kjøttet raskt på sterk varme. Ta kjøttet ut og legg det på en tallerken.
Ha i grønnsakene og stek de tre minutter på ganske sterk varme. Tilsett kjøttet og sausen, og rør det godt sammen. La det småkoke et par minutter.
Woken serveres med ris eller nudler
«Wok er enkelt, kjapt, godt og sunt!»
[/two-thirds]